Ние използваме "бисквитки", за да улесним вашето сърфиране, и да ви покажем реклами, които може да ви заинтересуват. Научете повече.
Приемам
Novini London

Facebook най-сетне добави опцията, която всички чакахме с нетърпение

Изпратихте съобщение на свой приятел по погрешка? Вече може да го изтриете и от неговата входяща кутия

Публикувана: 09 Mar 2019 13:10
Обновена: 09 Mar 2019 13:12
Прочетена: 648
Facebook най-сетне добави опцията, която всички чакахме с нетърпение

Facebook добави възможността да премахваме изпратено съобщение в Messenger – при това за всички участници в чата.

Още миналата пролет изпълнителният директор на компанията Марк Зукърбърг се сдоби с тази привилегия. Това от своя страна предизвика фурор сред потребителите на Facebook. Нещо повече - благодарение на TechCrunchстана ясно, че Зукърбърг (и други високопоставени лица в компанията) са могли да премахват съобщенията от входящите кутии на други потребители още от 2010 г. насам.

След като се вдигна шум по темата, от Facebook обявиха, че ще добавят тази възможност за всички, а междувременно Зукърбърг няма да може да се възползва от нея. Е, този ден най-накрая дойде.

Като обикновен потребител вие можете да „изтриете“ съобщение, като задържите пръста си върху него (в мобилната версия) и изберете “Remove”. Преди можехте да го махнете само за себе си. Сега обаче ще видите две опции – “Remove for you” (само за вас)  и “Remove for everyone”. (за всички). В настолната версия на Messenger трябва да кликнете на многоточието вдясно или отляво на съобщението – тогава ще видите опцията “Remove”.

Има обаче една уловка – можете да го изтриете за всички в рамките на 10 минути от изпращането. Това означава, че все пак ако сте написали съобщение на грешния човек (или пък сте съжалили, че сте натиснали бутона Send секунда по-късно), може да поправите тази грешка за някакъв период от време.

За съжаление обаче все още не разполагаме с възможността да редактираме изпратените си съобщения.

Източник: IFLScience и obekti.bg

 

Назад